Projekti- ja tilaussiivoukset

Asiakkaat saavat tilojesi yleisilmeen kautta kuvan kuinka luotettava kumppani yrityksesi on heille. 

Asiakkaat näkevät ensisilmäyksellä kuinka miellyttävää on asioida kanssasi ja vierailla yrityksessäsi asioimassa tärkeitä liikeasioita. Kun toimisto on siisti ja yleisilme hyvin hoidettu, on myös lupa odottaa että niin on heille tarjoamasi palvelut ja ratkaisut.

Me siivomme tarpeen mukaan projektisiivouksena kertaluontoisesti tai kausiluontoisesti kohteita. Näitä ovat tyypillisesti juhla, erityistapahtumat sekä vuosijuhlat . Siivoustarpeita voi myös olla kalenteriperusteisesti kuten, joulu tai vaikkapa pääsiäinen.

Projektisiivouskohteita voivat olla vaikkapa toimistojen, asuntojen tai liikehuoneistojen ikkunoiden pesut. Näitä voivat olla myös remonttien jälkeiset siivoustarpeet. Teemme näistä kaikista teille kilpailukykyisen tarjouksen.

Lisäksi voimme kausiluontoisesti toteuttaa vaikkapa jatkuvan siivouksen piirissä olevissa asunto- tai kiinteistöyhtiöissä kohteissamme kaikkien asuntojen ja yleisten ikkunoiden pesut keväisin.

Categories:

Tags:

Asiakkaat saavat tilojesi yleisilmeen kautta kuvan kuinka luotettava kumppani yrityksesi on heille

Säännölliset siivoukset voidaan toteuttaa päivittäin, viikoittain, kuukausittain tai kausiluontoisesti, parhaimmin soveltuvin ajankohdin häiritsemättä päivittäistä liiketoimintaa. Siivousohjelma tulee aina olla hyvin suunniteltu soveltaen teidän todellisia tarpeita, siivoamista ei ole järkevää yli- tai alimitoittaa.

Kohteet, jotka otamme hoitoomme, aloitetaan kohteen perussiivouksella. Tällä huolehditaan hyvä siisteyden perusta josta siivouksen laatua on helppo seurata. Samalla havaitaan mahdolliset erityiskohteet joihin pitää siivouksessa kiinnittää huomiota, kuten eri pintamateriaalit sekä arat tai helposti särkyvät tavarat tai muita.

Säännölliset ohjelmat rakennetaan aina toimiviksi ja jos puutteita ilmenee ne saatetaan välittömästi kuntoon ja toimintatapoja muutetaan sen mukaisesti.



LOREM IPSUM DOLOR

Enjoy the best design and function combined together

Lorem ipsum dolor sit amet, at mei dolore tritani repudiandae. In his nemore temporibus consequuntur, vim ad prima vivendum consetetur. Viderer feugiat at pro, mea aperiam.