Asunto-osakeyhtiöiden ja kiinteistöjen siivous on usein puheenaihe johon kaikki tarttuvat. Harvoin ollaan tyytyväisiä siivouksen laatuun.

Ajan kiireellisyys on myös muokannut toimintatapoja isännöitsijät ja huoltoyhtiöt eivät ehdi aina kiertämään kaikkia tilojasi läpi. Me kerromme havainnoistamme viikkosiivousten yhteydessä. Jos havaitsemme palaneita lamppuja, havaitsemme outoja vesilammikoita jossa voi olla vaikkapa putkivuoto, kuvaamme ne ja lähetämme tiedoksi isännöitsijälle sekä huoltoliikkeelle. Näin saat myös lisää tietoa kiinteistösi kunnosta ja luomme pohja tehokkaalle yhteistyölle.

Tarjoamme laadukkaan siivousohjelman, joka pitää yllä laatua ja asumisviihtyvyyttä.

Me teemme mitä lupaamme ja olemme ylpeitä siisteydestä. Meidän ammattitaitoiset siivoojat  pitävät huolen siitä ettei siivouksen laadusta tarvitse enää keskustella vaan se on aina kunnossa.

Categories:

Tags:

Asiakkaat saavat tilojesi yleisilmeen kautta kuvan kuinka luotettava kumppani yrityksesi on heille

Säännölliset siivoukset voidaan toteuttaa päivittäin, viikoittain, kuukausittain tai kausiluontoisesti, parhaimmin soveltuvin ajankohdin häiritsemättä päivittäistä liiketoimintaa. Siivousohjelma tulee aina olla hyvin suunniteltu soveltaen teidän todellisia tarpeita, siivoamista ei ole järkevää yli- tai alimitoittaa.

Kohteet, jotka otamme hoitoomme, aloitetaan kohteen perussiivouksella. Tällä huolehditaan hyvä siisteyden perusta josta siivouksen laatua on helppo seurata. Samalla havaitaan mahdolliset erityiskohteet joihin pitää siivouksessa kiinnittää huomiota, kuten eri pintamateriaalit sekä arat tai helposti särkyvät tavarat tai muita.

Säännölliset ohjelmat rakennetaan aina toimiviksi ja jos puutteita ilmenee ne saatetaan välittömästi kuntoon ja toimintatapoja muutetaan sen mukaisesti.LOREM IPSUM DOLOR

Enjoy the best design and function combined together

Lorem ipsum dolor sit amet, at mei dolore tritani repudiandae. In his nemore temporibus consequuntur, vim ad prima vivendum consetetur. Viderer feugiat at pro, mea aperiam.