Siisteys on yksi tärkeimmistä työssä viihtyvyyteen ja myös terveyteen vaikuttavista asioista. Työssä viihtyminen lähtee ilmapiiristä jossa kaikki toimii. Jos työpaikalla vallitsee epäjärjestys ja siivottomuus, se tarttuu myös työntekijöihin.

Asiakkaat saavat tilojesi yleisilmeen kautta kuvan kuinka luotettava kumppani yrityksesi on heille. Asiakkaat näkevät ensisilmäyksellä kuinka miellyttävää on asioida kanssasi ja vierailla yrityksessäsi asioimassa tärkeitä liikeasioita. Kun toimisto on siisti ja hyvin hoidettu, on myös lupa odottaa että niin on heille tarjoamasi palvelut ja ratkaisut.

Me rakennamme siivouksesta teille yhden kilpailuvaltin työssä viihtymiseen ja asiakaspalveluun. Rakennamme siivousohjelman ja aikataulut teille sopiviksi, niin että se toteutetaan normaalia työtä vähiten häiritsevänä ajankohtana mutta samalla joustavasti pitämällä yleisilmeen korkealla.

Olemme ylpeitä laadustamme ja ammattitaitoiset siivoojamme ovat osana teidän menestystänne nyt ja tulevaisuudessa. Me käännämme siisteyden yhdeksi yrityksesi kilpailutekijäksesi .

CleanMate
 Oy on 100% suomalainen yritys. Meidän henkilöstö on sitoutunut laatuun ja korkeaan ammattitaitoon.