Asunto-osakeyhtiöiden ja kiinteistöjen siivoukset

Asunto-osakeyhtiöiden ja kiinteistöjen siivous on usein puheenaihe johon kaikki tarttuvat. Harvoin ollaan tyytyväisiä siivouksen laatuun.

Ajan kiireellisyys on myös muokannut toimintatapoja isännöitsijät ja huoltoyhtiöt eivät ehdi aina kiertämään kaikkia tilojasi läpi. Me kerromme havainnoistamme viikkosiivousten yhteydessä. Jos havaitsemme palaneita lamppuja, havaitsemme outoja vesilammikoita jossa voi olla vaikkapa putkivuoto, kuvaamme ne ja lähetämme tiedoksi isännöitsijälle sekä huoltoliikkeelle. Näin saat myös lisää tietoa kiinteistösi kunnosta ja luomme pohja tehokkaalle yhteistyölle.

Tarjoamme laadukkaan siivousohjelman, joka pitää yllä laatua ja asumisviihtyvyyttä.

Me teemme mitä lupaamme ja olemme ylpeitä siisteydestä. Meidän ammattitaitoiset siivoojat  pitävät huolen siitä ettei siivouksen laadusta tarvitse enää keskustella vaan se on aina kunnossa.

Toimisto- ja liikehuoneistosiivoukset

Rtakennamme teille sopivan siivousratkaisun jossa on määritelty siivousohjelma tarpeittenne mukaisesti.

Säännölliset siivoukset voidaan toteuttaa päivittäin, viikoittain, kuukausittain tai kausiluontoisesti, parhaimmin soveltuvin ajankohdin häiritsemättä päivittäistä liiketoimintaa.  Siivousohjelma tulee aina olla hyvin suunniteltu soveltaen teidän todellisia tarpeita, siivoamista ei ole järkevää yli- tai alimitoittaa.

Kohteet, jotka otamme hoitoomme, aloitetaan kohteen perussiivouksella. Tällä huolehditaan hyvä siisteyden perusta josta siivouksen laatua on helppo seurata. Samalla havaitaan mahdolliset erityiskohteet joihin pitää siivouksessa kiinnittää huomiota, kuten eri pintamateriaalit sekä arat tai helposti särkyvät tavarat tai muita.

Säännölliset ohjelmat rakennetaan aina toimiviksi ja jos puutteita ilmenee ne saatetaan välittömästi kuntoon ja toimintatapoja muutetaan sen mukaisesti.

Projekti- ja tilaussiivoukset

Asiakkaat saavat tilojesi yleisilmeen kautta kuvan kuinka luotettava kumppani yrityksesi on heille. 

Asiakkaat näkevät ensisilmäyksellä kuinka miellyttävää on asioida kanssasi ja vierailla yrityksessäsi asioimassa tärkeitä liikeasioita. Kun toimisto on siisti ja yleisilme hyvin hoidettu, on myös lupa odottaa että niin on heille tarjoamasi palvelut ja ratkaisut.

Me siivomme tarpeen mukaan projektisiivouksena kertaluontoisesti tai kausiluontoisesti kohteita. Näitä ovat tyypillisesti juhla, erityistapahtumat sekä vuosijuhlat . Siivoustarpeita voi myös olla kalenteriperusteisesti kuten, joulu tai vaikkapa pääsiäinen.

Projektisiivouskohteita voivat olla vaikkapa toimistojen, asuntojen tai liikehuoneistojen ikkunoiden pesut. Näitä voivat olla myös remonttien jälkeiset siivoustarpeet. Teemme näistä kaikista teille kilpailukykyisen tarjouksen.

Lisäksi voimme kausiluontoisesti toteuttaa vaikkapa jatkuvan siivouksen piirissä olevissa asunto- tai kiinteistöyhtiöissä kohteissamme kaikkien asuntojen ja yleisten ikkunoiden pesut keväisin.